VANUIT ONZE BEDRIJFSVISIE STREVEN WE NAAR FRAAIE, FUNCTIONELE EN BETROUWBARE PRODUCTEN. ONZE PRODUCTEN LATEN ZICH DOOR ONDERSTAANDE PUNTEN KENMERKEN:

Kwaliteit

Kwaliteit is van oudsher een speerpunt van Kiela. Een groot deel van de fabricage en montage vindt in eigen fabriek plaats. Zo houden wij zelf de controle over onze producten, van schets tot eindproduct. Scherp inkopen doen we natuurlijk ook, maar wel bij de meest geschikte toeleveranciers,  zodat aan onze hoge kwaliteitseisen wordt voldaan. We streven naar 100% klanttevredenheid, maar mocht er ondanks onze goede zorg toch iets mis zijn, dan zullen wij er alles aan doen het probleem naar tevredenheid op te lossen. We geven 5 jaar garantie op de constructie van ons meubilair. (Op eventuele elektrische componenten 3 jaar.)

Ergonomie & Kwaliteit

Als één van de weinige fabrikanten voldoen wij, met ons hele assortiment, aan de Arbo beleidsregels van de Kappersbranche. Deze norm voor de inrichting van kapperszaken waarborgt optimale werkomstandigheden voor het personeel in de salon, waardoor onnodig ziekteverzuim zo veel mogelijk voorkomen wordt. Onze klanten adviseren wij daar graag over. Aandacht voor ergonomie en comfort is voor Kiela altijd een uitgangspunt geweest. Ten slotte moet in de kapsalon niet alleen het meubilair jaren meegaan, maar ook het personeel prettig kunnen werken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is bij Kiela een diepgewortelde eigenschap die goed van pas komt bij het streven naar ecologisch bewust en verantwoord ondernemen. Ons meubilair is gemaakt om jaren mee te gaan en dat komt onze planeet natuurlijk ten goede! In onze producten verwerken wij hoofdzakelijk halffabricaten van gerenommeerde bedrijven uit Nederland en de ons omringende landen. Op deze wijze hebben we zicht op aspecten als milieuwetgeving en arbeidsomstandigheden. Bovendien worden er minder milieu-onvriendelijke transportkilometers afgelegd. Kiela ziet zich als producent als onderdeel van de samenleving. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Design

Design is all! Wij weten als geen ander dat de salon het visitekaartje van de kapper is en aan moet sluiten bij de stijl en persoonlijkheid van de kapper en de tijdgeest. Daarom zijn wij continu bezig met het ontwerpen van vernieuwend meubilair. Met onze ingenieuze ontwerpen van Nederlandse bodem zijn wij onderdeel van Dutch Design. Doordachte, onderscheidende vormgeving, maar wel met de juiste ‘look and feel’. Onze ambitieuze ontwerpers kennen de markt door en door en hebben het vermogen zich in kapper èn klant in te leven.Zonder concessies te doen aan comfort of kwaliteit.